Stralend leven

Hernieuwde levenslust traject

Lijkt het alsof al je energie verdwijnt zonder iets over te houden voor jezelf of je familie?

Je voelt dat je in oude patronen valt, die jou niet gelukkig maken. Jouw dag ziet er elke dag hetzelfde uit, moe opstaan, rushen om alles klaar te krijgen ‘s morgens en dan lig je ‘s avonds uitgeteld in de zetel.

Heb jij het gevoel dat jij louter overleeft?

Verlang jij naar een moment waarop de rust over je heen valt en alles in je leven plots helder wordt? Stel jezelf een dag voor waarin jij de regisseur bent van jouw eigen levensverhaal. Misschien voel je een diep verlangen om weer stevig in je schoenen te staan, om weestand te bieden aan de stormen van het leven en om keuzes te maken die diep resoneren bij wie je werkelijk bent.

Je droomt ervan om een harmonie te voelen tussen je hoofd en hart, om je levensenergie te voelen bruisen in elke vezel van je lichaam.  Je wilt je diep verbonden voelen met je ware zelf en een sprankelend gevoel van vrijheid, geluk en levendigheid ervaren?

Je verlangt ernaar niet alleen te bestaan maar écht te leven.

Ontdek het hernieuwde levenslust traject

Voel jij dat er meer in het leven is, maar weet jij niet waar te beginnen om dat weer te vinden? Het ‘hernieuwde levenslust traject’ is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij.

In dit traject duiken we dieper in de oorzaken  van je energieverlies, zodat je niet alleen herstelt, maar ook sterker en veerkrachtiger wordt. Samen stippelen we een pad uit naar een leven vol balans, vreugde en hernieuwde passie.

Kies vandaag nog voor een nieuwe start. Gun jezelf de kans om te stralen, om verliefd te worden op het leven en om je dromen na te jagen met een ongeëvenaarde energie.

4 maanden traject 

Start met een persoonlijke balans

We trappen af met een intake gesprek waarin we jouw yin en yang energie in kaart brengen. Laat daarna alle spanningen wegglijden met een deugddoende, diepgaande shiatsu behandeling van anderhalf uur, die de emotionele, fysieke en mentale blokkades in je lichaam los maakt en jouw levensenergie vrijer laat stromen.

Afgestemd op jou

Elke opvolgbehandeling is nauwkeurig afgestemd op jouw unieke energiebalans en streeft ernaar om harmonie te brengen tussen je hoofd, je hart en je buik, waardoor jij meer levenskracht ervaart.

5 extra shiatsu behandelingen

Van anderhalf uur verspreid over een periode van 4 maand. Via een online boekingssysteem kan jij zelf jouw vervolgafspraken inplannen.

Neem de regie in eigen handen

Via een training ‘Come home in your body’  leer ik jou hoe jij in verbinding komt met jezelf door middel van bepaalde lichaams strekkingen, zelfmassages, meditatie en inzichtoefeningen. Zo kun jij thuis zelf werken aan het verhogen van jouw levensenergie.

Afsluiting met reflectie

We ronden af met een diepe shiatsu behandeling van anderhalf uur en een evalutiegesprek. Samen kijken we terug op je groei en de transformatie die je hebt doorgemaakt.

Wat neem je mee na het traject?

Een overvloed aan energie en levenslust

Helder denkvermogen en authentieke keuzes

Een stralend licht dat jouw ware zelf onthult

Innerlijke rust

waardoor piekeren en zorgen verdwijnen

Positiviteit en veerkracht

om alle uitdagingen van het leven aan te gaan.

Diep vertrouwen in jezelf

Voel je het verlangen om weer volop te léven?

Ben je klaar voor deze transformatie?

Klik hier en zeg volmondig

Dit traject is voor jou als

Jij meer rust wil ervaren in je lichaam en geest

Jij geen quick fix wilt maar een duurzaam resultaat

Jij wilt investeren in jouw welzijn

Jij voelt dat jij het waard bent

Jij meer vanuit je hart wil leven

De waarde van dit traject

De investering voor dit complete programma bedraagt 997€,
maar omdat dit traject nieuw is, kun je tijdelijk instappen voor slechts 777€

Ontdek wat mijn klanten ervaren en waarvoor ze dankbaar zijn

Tijdens de behandeling voelde ik letterlijk de energie door mijn lijf stromen. Ik voelde me heel ontspannen en gaf me helemaal over aan de magische handen van Rebecca. In haar shiatsu kamer kom je helemaal tot rust.

Evelyne

Lang geleden dat ik me 1,5u zo heb kunnen ontspannen. Ik voel me ‘lichter’ als het ware. Een diep relaxerende ervaring die vanalles heeft los gemaakt.

An

Zonder het te beseffen heeft jouw massage wel wat in beweging gezet. Ik voelde liefde en zorgzaamheid in jouw behandeing waardoor ik besefte dat ik aan zelfzorg aan het doen was en dit veel te vaak op de 2de plaats schoof.

Caroline

Neem hier contact met me op

Ontdek wat mijn klanten ervaren en waarvoor ze dankbaar zijn

Bos to Nature | Rebecca Bossaer | Gentstraat 105, 9800 Deinze | +32 0474 57 61 64