+32 0474 57 61 64 rebecca@bostonature.be

Embrace your nature, shine your light.

Ik was ooit een bruisend vat vol energie. Maar op een dag was het vat leeg, het lichtje binnenin mij gedoofd.

Tijdens 22 jaren van mijn leven diende ik als verpleegkundige in het ziekenhuis. Ik zorgde voor mijn patiënten met alle liefde en toewijding die ik in me had. Maar mettertijd voelde ik me steeds meer onbegrepen en ondergewaardeerd. Die gevoelens, gecombineerd met een uitdagende relatie, leidden tot een vermindering van mijn zelfwaarde en uiteindelijk tot een burn-out.

Gelukkig realiseerde ik me dat ik verantwoordelijk was voor mijn eigen geluk en begon ik aan mijn helingsproces. Door yoga, shiatsu massages en de kracht van de natuur begon ik opnieuw verbinding te maken met mezelf. Mijn energiereserves begonnen zich weer te vullen.

Deze herontdekking leidde me naar shiatsu – een oosterse geneeswijze die balans brengt. Door mijn eigen ervaringen wist ik dat ik anderen wilde helpen hun energie en levensvreugde terug te vinden. Ondanks mijn angsten, waagde ik de sprong en koos ik voor een nieuw pad, eentje dichter bij mijn ware ik.

Het is een uitdagend pad, met mooie kronkels vol inzichten en zelfontplooiing, én met zorg voor mijn medemens.

Als jij je weer krachtig wilt voelen, meer in contact wilt komen met je ware zelf en je energie wilt hervinden, om jouw leven richting te geven, dan kan ik je daarbij helpen.

‘Bos to Nature’ komt van ‘Back to Nature’, maar ‘back’ is vervangen door een deeltje van mijn familienaam.

‘Back to Nature’, is een reflectie van mijn geloof dat als we ons meer verbonden voelen met onszelf en ons eigen stukje natuur, de wereld er nóg mooier uit zal zien.

Ben je klaar om je energie terug te nemen en te bloeien? Jij bent het waard om jouw leven met meer moed en kracht te omarmen en het zelf vorm te geven.

De wereld wacht op jou.

‘The best is yet to come’

Van uitgeblust naar een bron van energie. Mijn mooie kronkelende pad.

Ik vertel je hier over het pad dat ik koos na mijn burn-out. Over hoe ik terug in mijn kracht kwam staan en over de kracht die in jou schuilt. Hoe shiatsu op mijn pad kwam en mij ontzettend geholpen heeft om mijn leven met meer rust en met meer vertrouwen te koesteren.

Ontdek wat mijn klanten ervaren en waarvoor ze dankbaar zijn

Bos to Nature | Rebecca Bossaer | Gentstraat 105, 9800 Deinze | +32 0474 57 61 64