Embrace your nature

Shine your light

Ontdek wat mijn klanten ervaren en waarvoor ze dankbaar zijn

Naar Rebecca gaan is heel ontspannend  en ik krijg telkens een enorme boost na een behandeling. Rebecca is een super lieve dame, waarbij je jou snel op jouw gemak voelt. Ze luistert, geeft tips, is empatisch en super zacht en lief. Een echte aanrader voor wie nood heeft aan zelfzorg en terug energie wil krijgen. Het is een lichtpunt in deze donkere dagen en ik kijk er steeds positief en dankbaar naar uit om terug te kunnen gaan! ❤️

Joke

Zonder het te beseffen heeft jouw massage  wel wat in beweging gezet. Ik voelde liefde en zorgzaamheid in jouw behandeling waardoor ik besefte dat ik aan zelfzorg aan het doen was en dit veel te vaak op de 2de plaats schoof. Ook tijdens het aangename open gesprek achteraf met jou, zei je rake dingen… zelfzorg , het is zo belangrijk besef ik nu en ik ben van plan om dit pad verder te exploreren. Dank je wel voor dit inzicht dat je mij doorheen jouw behandeling hebt gegeven. Groot hart voor jou 💖

Caroline

Ik had bij jou een eerste warme ervaring met Shiatsu, door jou met veel liefde, warmte en kracht gegeven. Voor mij bracht de combinatie van stretch en druk een absolute vorm van ontspanning, een die veel dieper gaat dan een klassieke massage en mij onmiddellijk het gevoel van bewust zijn gaf in en over mijn lichaam. V.O.E.L.E.N in alle aspecten! Loslaten, resetten en nieuwe energie putten! Een absolute aanrader en must do voor iedereen die wat dichter bij zichzelf wil komen. Jouw gezellige ruimte, jouw lieve woorden, jouw energie en liefde voor wat je doet en hoe het kan bijdragen voor wie bij je langskomt zijn hartverwarmend en uitnodigend voor MEER!

Lauri

Tijdens de behandeling voelde ik letterlijk de energie door mijn lijf stromen. Ik voelde me heel ontspannen en gaf me helemaal over aan de magische handen van Rebecca. In haar shiatsu kamer kom je helemaal tot rust.

Evelyne

Zeer aangename, deugddoende massage gekregen in een zeer aantrekkelijke, groene, gezellige ruimte. Voor mij was vooral het gevoel van liefde doorgeven en mogen ontvangen zeer intens aanwezig. Dankjewel Rebecca en tot asap.

Leen

De shiatsu was een super momentje voor mezelf. De wonderlijke handen van Rebecca brengen je helemaal tot rust. Een hele lieve warme dame die de tijd voor je neemt. Zalig! Ik kom zeker terug.

Martine

Neem hier contact met me op

Ik was zeer benieuwd en het was een deugddoende massage. Het grootste effect had ik daags nadien. Ik had meer energie en vooral in mijn hoofd was het veel beter. Daarvoor ging ik en ik moet zeggend at het echt geholpen heeft, een echte aanrader. Rebecca is een topvrouw die u op uw gemak stelt en luistert naar u. Super

Alex

Ik heb nog lang nagenoten van de shiatsu massage. Ik voelde me helemaal ontspannen en had een heerlijk gevoel. Naast de lichamelijke rust die ik voelde, vond ik vooral het besef dat je tijd nam en had, zalig. Tegenwoordig moet alles haastig. Jij nam voor en na de massage tijd om te luisteren en te verbinden. Dat maakte de ervaring zoveel rijker. Wanneer de stress me overvalt, weet ik alvast waar ik naartoe vlucht. Dank je wel.

Vicky

Rebecca zorgt ervoor dat de shiatsu massage in een vredige, aangename en ontspannende ruimte plaatsvindt. Ze geeft eerst een duidelijke uitleg waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Na de shiatsu behandeling was ik volledig relaxed en merkte ik dat mijn energie terug volledig op peil was. Super! Bedankt! Ik kom zeker nog terug!

Delphine

Haar huisje is heel gezellig en de praktijk ruimte was lekker warm. Er was zachte muziek en zelfs af en toe een zonnestraal. Rebecca voelde heel goed aan waar de energie wat vast zat en door samen daarnaartoe te ademen en te bewegen kwam het terug los. Het heeft me veel deugd gedaan en ik ging als een blij kindje ( ik ben 51 jaar jong) terug naar huis.

Ingeborg

Toen ik de massageruimte binnenging, was er een serene sfeer. Rebecca stelde me op mijn gemak en liet me op een zacht massagekussen plaatsnemen. Tijdens de massage was er rustige achtergrondmuziek en anderhalf uur later was ik volledig ontspannen. We praatten nog wat na bij een heerlijke thee. Ideaal om nog wat na te genieten van de massage. ! De rest van de dag voelde ik me erg ontspannen en vol energie. Naar de avond toe voelden mijn benen veel lichter aan, alsof ze zweefden en voelde ik me innerlijk ook precies rustiger. Rebecca straalt zelf heel veel positieve energie uit.

Antje

Echt een ongelooflijk ervaring. Je voelt soms wel wat pijn, maar het is goede pijn en erna voel je je zo ontspannen. Rebecca doet dat zo super goed, met haar handen ‘bedrukt’ ze je hele lichaam en je voelt gewoon de dankbaarheid van je lichaam. Rebecca weet echt wat ze doet en je merkt ook dat ze (door haar jarenlange ervaring als verpleegkundige) het lichaam door en door kent.

Siska

Neem hier contact met me op

Rebecca intensifieert bijna elke plek van je lichaam. Je voelt druk en loslating, stromende energie van en naar elkaar, geven en ontvangen. Ze ontwikkelt kracht en duwt ze bijna letterlijk je lichaam in. Voor de vierde keer een weldoende, heerlijke stevigheid en dynamiek die mijn lichaam oproepen om de energie erin te vinden en ze optimaal te gebruiken.

Marina

Fantastische ervaring onder de talentueuse handen van Rebecca, en dit in een gezellig warm kamertje. Shiatsu is stevig pittig maar ook heel rustgevend. Ik heb genoten van de positieve, deugddoende en energetische behandeling en ik voel het stromen in heel mijn lichaam! Ik kom zeker terug!

Marianne

Ik voel me ‘lichter’ als het ware. Een diep relaxerende ervaring die vanalles heeft los gemaakt.

An

Voor een deugddoend uurtje totale ontspanning ben je op de juiste plaats, in een heerlijk kamertje vol van frisse energie en onder de diepgaande en op momenten krachtige touch van Rebecca’s handen.

Lucas

Rebecca voert de shiatsu zorgzaam uit. Aanrader!

Marijke

‘A healthy mind needs a healthy body’

dit is exact waar Bos to Nature mij bij helpt! De krachtige handen van Rebecca dragen bij tot een ontspannende boost van mijn lichaam! Zalig genieten!

Jacob

Het was voor mij de allereerste keer dat ik een shiatsu behandeling onderging, dus ik was wel benieuwd. Ik vond het buitengewoon rustgevend en ontspannend en dacht bij de eerste aanraking onmiddellijk “dit is wat ik nodig heb, een echte drukpunt massage”. Rebecca is een vakkundige, toegewijde, goede en zeer betrokken shiatsu therapeute. Daarbovenop heeft zij een vriendelijke, zachtaardige en open persoonlijkheid, en is zij zeer geïnteresseerd in de gezondheid en het welzijn van haar klanten. Bovendien zorgt ze ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt. Al deze elementen zorgen ervoor dat ik voor een Shiatsu massage zeker bij Rebecca zal terug gaan, zelfs op een regelmatige basis.

Jonathan

“De shiatsu massage van Rebecca was een unieke ervaring !

Haar professionele aanpak, de sfeervolle ruimte en zachte muziek maakten de  ontspanning van lichaam en ziel compleet.”

Dus zeker voor herhaling vatbaar !

Nicole

De Shiatsu verkwikkingsreis heeft me erg deugd gedaan. Ik kon me al gauw heerlijk ontspannen en voelde mijn lichaam dankbaar reageren op Rebecca’s handen. Ik bleef ook achteraf nog een aangename energie voelen. Ik kan haast niet wachten om nog eens te gaan, en dan wordt het sowieso een Shiatsu diepte ontspanningsreis!

Silke

Neem hier contact met me op

Ik ben niet gewoon van gemasseerd te worden en dacht dat het onwennig ging zijn maar bij Rebecca voelde ik me meteen op mijn gemak. Rebecca legt kalm en geduldig uit hoe het in zijn werk gaat. Het is ook fijn je volledig lichaam gemasseerd wordt, zelf de voetjes inclusief, zalig. Het kwam in begin al uit dat ik wat geblokkeerd was in mijn nek en daar heeft ze dan extra aandacht aan geschonken. Het is ook niet zo dat je na afloop onmiddellijk buiten wordt gestoken maar je kan nog lekker nagenieten samen met haar bij een heerlijk theetje. Ik heb er veel deugd van gehad!

Mare

Hey Rebecca, de massage was super! Heb er ten volle van genoten en ben volledig tot rust kunnen komen. Ook het thee-momentje achteraf heeft mij deugd gedaan! Dikke Merci alvast ❤️

Isabelle

Met al wat massage ervaring als ontvanger – maar zonder precies te weten wat shiatsu juist inhoudt heb ik enorm genoten van de ervaring . Kleren aan maar zeer krachtig en inwerkend door goede techniek, door de samenwerking met de ademhaling en het aanvoelen van Rebecca werd het een zeer aangename moment met fijne nawerking/lang nagenot.

Suzanne

Rebecca is echt fantastisch. Een superfijne ervaring. Het begint met een intakegesprek zodat je zelf ook kan aangeven welke plaats op je lichaam er misschien wat meer aandacht verdient. Ik had last van een beginnende blaasontsteking en Rebecca heeft haar helende handen mede gefocust op mijn nieren en blaas. Ik voelde me relax en vitaal na de massage, de drang om onmiddellijk te moeten plassen was weg. Ik geloof echt dat deze shiatsu massage me helemaal heeft geholpen. Je voelt dat ze 100 procent aanwezig is tijdens de massage en dat doet deugd. Een echte aanrader!!!

Eva

Deze week mocht ik mijn eerste shiatsu massage ervaren. Een echte aanrader!!! Ik voelde mij helemaal ontspannen na jouw massage. Ongelooflijk fijne ervaring!

Tina

Ik heb er ongelooflijk van genoten!! Zalig aan het nagenieten nog! En bedankt voor de fijne babbel en thee! Dankjewel.

Kim

Ik vond het een heel ontspannende en deugddoende drukmassage. Voor herhaling vatbaar.

Cindy

Heerlijk onder handen genomen door Rebecca. Een zalig moment voor lichaam en geest, waardoor ik helemaal tot rust kwam. Niet onbelangrijk ik drukke tijden!

Ineke

Het eerste moment voelde ik de tintelingen door mijn lichaam en mijn lichaam voelde vederlicht aan. Het was een massage die zeker voor herhaling vatbaar is.

Björn

De massage heeft me echt deugd gedaan, ik voelde me rustiger achteraf.

Davina

Neem hier contact met me op

Ontdek wat mijn klanten ervaren en waarvoor ze dankbaar zijn

Bos to Nature | Rebecca Bossaer | Gentstraat 105, 9800 Deinze | +32 0474 57 61 64