Heb je ooit dat stemmetje in je hoofd dat je tegenhoudt om te doen wat je echt wilt, uit angst voor wat anderen zullen denken? Wat een energieverspilling is dat, toch? Stel je voor hoe bevrijdend het zou zijn als je “foert” zou zeggen en lekker je eigen ding zou doen.

Sta eens stil bij dit voorbeeld: je zit in een vergadering die gepland is tot 16:00 uur, maar je wilt op tijd naar huis om je kinderen op te halen. De spreker is nog niet klaar, en je voelt dat het kan uitlopen. Denk je dan: “Ik wil eigenlijk weggaan, maar wat zullen de anderen denken? Zullen ze denken dat ik ongeïnteresseerd of onbeleefd ben?” Hoe vaak lukt het je echt te verbinden met wat jij op dat moment wilt? Lukt het om je grens te stellen?

Je zult versteld staan hoeveel energie je vrijmaakt als je voor jezelf opkomt in plaats van je zorgen te maken over wat anderen denken.
Stel jezelf in zo’n moment de volgende vragen:
✨Wat wil ik echt? Blijven zitten of bij mijn kinderen zijn?
✨Hoe zal ik me voelen als ik blijf zitten en te laat kom om mijn kinderen op te halen?
✨Wat doet dit met mijn energieniveau als ik blijf zitten of als ik doe wat ik wil doen en op tijd vertrek?

Je kinderen zullen het waarderen als je op tijd bent en volledig aanwezig bent. Het is een mooie manier om je prioriteiten te herzien en te kiezen voor wat echt belangrijk voor je is.

Als je merkt dat dit stemmetje je belemmert om te groeien en te floreren, dan is het 3maanden traject ‘ENERGIEK op het pad van je hart’
precies wat je nodig hebt.

Door deel te nemen aan dit traject, zul je:

👑Betere beslissingen kunnen nemen die in lijn zijn met je eigen waarden en doelen.
👑Meer zelfvertrouwen ontwikkelen om je eigen levenspad te kiezen en te volgen.
👑Effectiever grenzen stellen en voor jezelf opkomen.
👑Een diepere verbinding met jezelf ervaren en meer innerlijke rust vinden.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan zou ik het leuk vinden als jij onderstaande vragenlijst voor mij invult, dan verbind jij je al met wat jij echt graag wil in je leven en wat jou tegen houdt om te groeien.
Vragenlijst For the Love of Joy in your Life

Ik ben razend benieuwd naar jouw antwoorden.

Als jij al voelt dat dit traject misschien iets kan zijn voor jou, dan hoor ik het heel graag.
Je kan een vrijblijvend gesprek inplannen door me een berichtje te sturen via mijn contacformulier. 

Liefs
Rebecca