Het verband tussen onze natuur, rust en wilskracht.

🍀De natuur heeft rust nodig en trekt zich naar binnen om krachten te verzamelen vooraleer zij kan bloeien.

Jij bent ook deel van de natuur, en hetzelfde geldt voor jou. Rust is nodig om je energieniveau op te tillen. 

🍀Sta jij alweer in de actiestand, vol plannen en voornemens om dit jaar groots aan te pakken? Het is half januari en de winter lijkt eindeloos, je voelt de behoefte aan een energieboost.

🍀In een shiatsu behandeling neem ik je mee naar de blaasmeridiaan, die verbonden is met het water element en zich aan de achterzijde van het lichaam bevindt. Deze meridiaan oefent een krachtige invloed uit op het parasympathisch zenuwstelsel, waardoor het stressniveau in je lichaam wordt verlaagd. Dit resulteert in een verlaagde hartslag en een rustige ademhaling gevolgd door een diepe overgave en relaxatie.

🍀Een extra dankbaar effect van het behandelen van de blaasmeridiaan is de sterke connectie met WILSKRACHT. Ervaar jij een laag gevoel aan energie en wilskracht? Kom langs voor een reeks shiatsu massages.

Je kan ook zelf jouw blaasmeridiaan stretchen. Hou mijn posts/blogs in de gaten, binnenkort een filmpje hierover😉

🍀Als je verlangt naar een balans tussen rust en actie, raad ik verschillende shiatsu behandelingen aan. Het is cruciaal om balans te creëren en te behouden. Afhankelijk van jouw verhaal en klachten, behandel ik tijdens een shiatsu sessie ook andere energiebanen, die je lichaam verder in balans brengen en emotionele en fysieke blokkades kunnen vrijmaken.

🍀Ervaar de harmonie tussen rust en actie met shiatsu en straal🌟🌟

Boek jouw shiatsu sessies via www.bostonature.be

Veel liefs

Rebecca

Embrace your nature, shine your light