Vergeef jezelf en omarm innerlijke rust

Op een dag in mijn praktijk. Haar energie is op… Ze voelt zich schuldig naar zichzelf toe en naar haar kinderen. Ze denkt dat ze verkeerde beslissingen heeft gemaakt in het verleden. De schuldgevoelens gaan gepaard met verdriet, tranen en verlangens om de tijd terug te draaien. Ze slaapt onvoldoende en ze voelt zich een beetje vervreemd van zichzelf. Haar grootste wens op dit moment is rust ervaren, stilte ervaren, geen overmatige prikkels ervaren. Zorg dragen voor zichzelf. Ze realiseert zich dat als ze niet af en toe een moment van rust neemt het leven haar meesleurt in de onrust, waardoor haar energie weglekt.

Na het verhaal volgt de shiatsu massage. Ik voel onder mijn handen volledige overgave van haar lichaam. Nadien vertelt ze dat ze zich veilig voelt, dat ze rust ervaart in haar hoofd en dat ze het nu omarmt,.. waardoor de zorgen en de schuldgevoelens voor even verdwijnen. Door haar op regelmatige basis een shiatsu massage te geven, voelt ze meer kracht van binnen uit zodat ze met een helder hoofd met de uitdagingen van het leven kan omgaan.

Het mooie inzicht die ze zelf kreeg, was dat ze zichzelf mag vergeven. Ze mag het verdriet dat ze voelt laten stromen, zonder belemmering,.. om daarna met een bevrijd en dankbaar gevoel de dag verder te laten verlopen. Ik hou ervan om mijn klanten te zien transformeren naar een krachtige versie van zichzelf na meerdere shiatsu behandelingen.

Bekijk mijn aanbod als jij jouw levensenergie naar een hoger niveau wil tillen zodat jij meer veerkracht ervaart.

Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden op jouw reis naar innerlijke rust en persoonlijke groei.

Veel liefs

Rebecca

Foto en spreuk uit het prachtig inspirerende boekje ‘De jongen, de mol, de vos en het paard.’ Een boekje vol eenvoud, vol wijsheid, vol steun in goede en minder goede tijden.